Kunskapsutbyte besök i Finland

2009 22 oktober
Taggar: , , ,
av Ismail Dhorat

Finland Jag tidigare skrev om SAFIPA, Kunskapsutbyte besök i Finland och jag hade turen att bli utvald som en av de entreprenörer som ska besöka Finland. Vi kommer att lämna den 24 och anländer till Finland den 25 oktober. Jag är ganska glada som vi har möten planerade med några av de ledande mobila företag , ett fåtal universitet , en del vc folks och ett par omstarter .
Finland som land är mycket liten, men när det kommer till IKT det verkligen stansar ovanför dess vikt. Någonsin hört talas om Nokia ? MySQL ? Jaiku ? Nästa banan har en intressant artikelstart ekosystemet i Finland. Sydafrika försöker replikera målgång modellen i IKT-innovation och jag bara hoppas att vi kan uppnå en del av framgången de har. Ta bara en titt på denna ofullständig lista över avfarter från Finish startups från Taneli Tikka

 • Sumea, Digital Chocolate 2004
 • Animoi Macromedia år 2004
 • Mr Goodliving till Realnetworks år 2005
 • InnoDB till Oracle under 2005
 • Smartner Seven 2005
 • Hybrid Graphics till Nvidia 2006
 • BitBoys till ATI 2006
 • Hantro till ON2 2007
 • MySQL till Sun Microsystems 2007
 • Jaiku till Google 2007
 • Solid till IBM 2007
 • Dopplr till Nokia 2009

Några av de organisationer som jag kommer att besöka

Inlägg på besök:

Tweets och media på besök

Inga kommentarer än

Lämna ett svar

Obs: Du kan använda grundläggande XHTML i dina kommentarer. Din e-postadress kommer aldrig att publiceras.

RSS för kommentarer foder via RSS