Summit MobileActive 2008, Sydafrika

2008 3 juni
Taggar: ,
av Ismail Dhorat

MobileActive , en organisation som som syftar till att använda mobiltelefoner för sociala effekter kommer att vara värd ett toppmöte i Johannesburg, Sydafrika från 13 till 15 oktober. Händelsen som sponsras av Sangonet är en global sammankomst som sammanför praktiker, forskare, tekniker och givare är intresserade av användning och tillämpning av mobil teknik för sociala konsekvenser.

Toppmötet kommer att innehålla workshops och 90 minuters skill-share sessioner täcker händelser temat, "u nlocking möjligheterna för Mobile Technology för social Impact". Dessutom kommer det också att finnas kort 15 minuters "mini" samtal, ett skyltfönster för mobila applikationer samt möjlighet att provköra mobila applikationer.

För mer information besök Mobileactive08.org

Inga kommentarer än

Lämna ett svar

Obs: Du kan använda grundläggande XHTML i dina kommentarer. Din e-postadress kommer aldrig att publiceras.

Prenumerera på denna kommentar feed via RSS