Kunnskapsutveksling besøk til Finland

2009 22 oktober
av Ismail Dhorat

Finland Tidligere skrev jeg om SAFIPA, Kunnskapsutvekslingsbesøk til Finland , og jeg var heldig nok til å bli valgt som en av gründerne som skal besøke Finland. Vi vil forlate den 24., og ankommer i Finland den 25. oktober. Jeg er ganske spent som vi har møter planlagt med noen av de ledende mobilselskap , noen universiteter , noen vc folk og et par oppstarter .
Finland som et land er ekstremt liten, men når det kommer til IKT det virkelig slag over sin vekt. Noen gang hørt om Nokia ? MySQL ? Jaiku ? Den neste web har en interessant artikkel om oppstart økosystemet i Finland. Sør-Afrika er i ferd med å gjenskape finish modellen i IKT-innovasjon, og jeg bare håper vi kan oppnå noe av den suksessen de har. Bare ta en titt på denne delvis liste over utganger av Finish startups levert av Taneli Tikka

 • Sumea, til Digital Chocolate i 2004
 • Animoi til Macromedia i 2004
 • Mr. Goodliving til Realnetworks i 2005
 • Uskyldig til Oracle i 2005
 • Smartner til Seven i 2005
 • Hybrid Graphics til Nvidia i 2006
 • BitBoys til ATI i 2006
 • Hantro til On2 i 2007
 • MySQL til Sun Microsystems i 2007
 • Jaiku til Google i 2007
 • Solid til IBM i 2007
 • Dopplr til Nokia i 2009

Noen av organisasjonene jeg skal besøke

Innlegg på besøk:

Tweets og medier på Visit

Ingen kommentarer ennå

Legg igjen en kommentar

Merk: Du kan bruke grunnleggende XHTML i dine kommentarer. Din e-postadresse vil aldri bli publisert.

Abonner på denne kommentaren fôr via RSS