Kunnskapsutveksling besøk i Finland

2 009 22 oktober
av Ismail Dhorat

Finland Tidligere skrev jeg om SAFIPA, kunnskapsutveksling besøk til Finland, og jeg var heldig nok til å bli valgt som en av gründerne som skal besøke Finland. Vi vil forlate den 24., og ankommer i Finland den 25. oktober. Jeg er ganske spent som vi har møter planlagt med noen av de ledende mobilselskap, et par universiteter, noen vc folk og et par oppstarter.
Finland som et land er ekstremt liten, men når det kommer til IKT det virkelig slag over sin vekt. Hørt av Nokia? MySQL? Jaiku? Den neste web har en interessant artikkel om oppstart økosystemet i Finland. Sør-Afrika er i ferd med å gjenskape finish modellen i IKT innovasjon, og jeg bare håper vi kan oppnå noe av den suksessen de har. Bare ta en titt på denne ufullstendig liste over utganger av Finish startups levert av Taneli Tikka

 • Sumea, til Digital Chocolate i 2004
 • Animoi til Macromedia i 2004
 • Mr. Goodliving til Realnetworks i 2005
 • Uskyldig til Oracle i 2005
 • Smartner til Seven i 2005
 • Hybrid Graphics til Nvidia i 2006
 • BitBoys til ATI i 2006
 • Hantro å ON2 i 2007
 • MySQL til Sun Microsystems i 2007
 • Jaiku til Google i 2007
 • Solid til IBM i 2007
 • Dopplr til Nokia i 2009

Noen av organisasjonene jeg skal besøke

Innlegg på besøk:

Tweets og medier på Visit

Ingen kommentarer ennå

Legg igjen et svar

Merk: Du kan bruke grunnleggende XHTML i dine kommentarer. Din e-postadresse vil aldri bli publisert.

Abonner på denne kommentaren fôr via RSS