Gauteng Innovation Competition

2012 11 januari
tags:
door Ismail Dhorat

De Gauteng Innovation Competition is een initiatief van de Gauteng ministerie van Economische Ontwikkeling, via haar bureau BlueIQ en onder De Innovation Hub geïmplementeerd. De Innovation Hub heeft samen met mLab Zuidelijk Afrika voor de inaugurele concurrentie. Inzendingen worden uitgenodigd die innovatieve technologieën en oplossingen, of nieuwe zaken en implementatie modellen in de twee thema's van mobiele en groene technologieën omvatten.

In plaats van simpelweg het belonen van innovatie die bijdraagt ​​aan de overheid de dienstverlening met een focus op de provincie Gauteng, is de concurrentie gericht op groeiende bedrijven in de mobiele ecosysteem en groene economie. De wedstrijd heeft een prijzengeld van in totaal R1 miljoen, hetgeen een eerste geldprijs omvat, maar het grootste deel van de prijzen worden gegeven in zaad subsidies die de ondernemers de vrijheid geven die ze nodig hebben om hun bedrijf op te bouwen.

Concurrentie Data

Competitie start: 15 december 2011
Sluitingsdatum voor inzendingen: 24 februari 2012
Winnaars bekend gemaakt: 8 maart 2012

De Thema's

Overheid Innovatie

De provincie Gelderland erkent dat innovatie de drijvende sociale en economische ontwikkeling. De concurrentie is dan ook een platform aan de lokale overheid de dienstverlening in Gauteng door innovatie verbeteren. Het nodigt verse concepten van de burgers van de provincie, en een koppeling tussen de vernieuwers en de overheid in Gauteng, zodat niet alleen de nieuwe ideeën worden tentoongesteld, maar het kan ook geven de vernieuwers hun eerste klant.

Mobile Service Delivery

Heeft u een nieuw idee om de toegang tot overheidsdiensten te verbeteren, of het verbeteren van de efficiëntie van het vervoer, gezondheid of onderwijs het gebruik van mobiele telefoons?
De mobiele thema van de wedstrijd roept vernieuwers en ondernemers in Gauteng om nieuwe oplossingen voor te stellen aan de lokale overheid de dienstverlening te verbeteren met behulp van mobiele technologieën.

Groen Service Delivery

Kunt u komen met oplossingen voor de provincie de impact op het milieu te verminderen?

De groene technologie thema van de wedstrijd is op zoek naar innovaties die ofwel zal de lokale overheid groener in de eigen bedrijfsvoering, zijn burgers in staat stellen om meer verantwoord, efficiënt, of schoon gebruik van de door de lokale overheid geleverde diensten.

Solliciteren bij: http://gautenginnovation.co.za/

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Opmerking: U kunt basic XHTML gebruiken in je reactie. Uw e-mailadres zal nooit worden gepubliceerd.

Abonneren op deze reactiefeed via RSS