Gauteng Innovatie Competitie

2012 11 januari
tags:
door Ismail Dhorat

De Gauteng Innovation Competition is een initiatief van de Gauteng ministerie van Economische Ontwikkeling, via haar bureau BlueIQ en onder De Innovation Hub geïmplementeerd. De Innovation Hub is een samenwerkingsverband aangegaan met mLab Zuidelijk Afrika voor de inaugurele concurrentie. Inzendingen worden uitgenodigd die innovatieve technologieën en oplossingen, of nieuwe zakelijke en implementatie modellen in de twee thema's van mobiele en groene technologieën omvatten.

In plaats van simpelweg belonen innovatie die bijdraagt ​​aan de overheid de dienstverlening met een focus op de provincie Gauteng, wordt de competitie gericht op groeiende ondernemingen in de mobiele ecosysteem en groene economie. De wedstrijd heeft een prijzengeld van in totaal R1 miljoen, wat een eerste geldprijs omvat, maar het grootste deel van de prijzen worden gegeven in het zaad subsidies dat de ondernemers de vrijheid geven die ze nodig hebben om hun bedrijven op te bouwen.

Concurrentie Data

Concurrentie lancering: 15 december 2011
Sluitingsdatum voor inschrijvingen: 24 februari 2012
Winnaars bekend: 8 maart 2012

De Thema's

Overheid Innovatie

De provincie Gauteng erkent dat innovatie drijft sociale en economische ontwikkeling. De concurrentie is dan ook een platform aan de lokale overheid de dienstverlening in Gauteng door middel van innovatie te verbeteren. Het nodigt verse concepten van de burgers van de provincie, en zorgt voor een verbinding tussen de vernieuwers en de overheid in Gauteng, zodat niet alleen de nieuwe ideeën worden tentoongesteld, maar het kan ook geven de vernieuwers van hun eerste klant.

Mobile Service Delivery

Heeft u een nieuw idee om de toegang tot overheidsdiensten te verbeteren, of het verbeteren van de efficiëntie van het vervoer, gezondheid of onderwijs het gebruik van mobiele telefoons?
De mobiele thema van de wedstrijd roept de vernieuwers en ondernemers in Gauteng om nieuwe oplossingen voor te stellen aan de lokale overheid de dienstverlening te verbeteren met behulp van mobiele technologieën.

Groen Service Delivery

Kun je komen met oplossingen voor de provincie de impact op het milieu te verminderen?

De groene technologie thema van de wedstrijd is op zoek naar innovaties die ofwel zal maken lokale overheid groener in haar eigen activiteiten, haar burgers in staat te stellen meer verantwoordelijke, efficiënte, of schone gebruik van de door de lokale overheid geleverde diensten.

Breng op: http://gautenginnovation.co.za/

Nog geen reacties

Laat een antwoord achter

Opmerking: Je kunt eenvoudige XHTML in uw opmerkingen. Uw e-mailadres zal nooit worden gepubliceerd.

Abonneren op deze reactiefeed via RSS