Gauteng Innovation Competition

2012 11 januari
tags:
door Ismail Dhorat

De Gauteng Innovation Competition is een initiatief van de Gauteng ministerie van Economische Ontwikkeling, via haar bureau BlueIQ en onder De Innovation Hub geïmplementeerd. De Innovation Hub is een samenwerkingsverband aangegaan met mLab Zuidelijk Afrika voor de inaugurele wedstrijd. Inzendingen worden uitgenodigd die innovatieve technologieën en oplossingen, of nieuwe zaken en implementatie modellen in de twee thema's van mobiele en groene technologieën omvatten.

In plaats van simpelweg het belonen van innovatie die bijdraagt ​​aan de overheid de dienstverlening met een focus op de provincie Gauteng, wordt de competitie gericht op groeiende ondernemingen in het mobiele ecosysteem en groene economie. De wedstrijd heeft een prijzengeld van in totaal R1 miljoen, hetgeen een eerste geldprijs omvat, maar het grootste deel van de prijzen worden gegeven in zaad subsidies dat de ondernemers de vrijheid geven die ze nodig hebben om hun bedrijf op te bouwen.

Concurrentie Dates

Concurrentie lancering: 15 december 2011
Uiterste inschrijvingsdatum: 24 februari 2012
Winnaars bekend: 8 maart 2012

De Thema's

Overheid Innovatie

De provincie Gauteng erkent dat innovatie de drijvende kracht van sociale en economische ontwikkeling. De concurrentie is dan ook een platform aan de lokale overheid de dienstverlening in Gauteng door innovatie verbeteren. Het nodigt uit verse concepten van de burgers van de provincie, en zorgt voor een verbinding tussen de vernieuwers en de overheid in Gauteng, zodat niet alleen zal de nieuwe ideeën worden tentoongesteld, maar het kan ook geven de vernieuwers hun eerste klant.

Mobile Service Delivery

Heeft u een nieuw idee om de toegang tot overheidsdiensten te verbeteren, of het verbeteren van de efficiëntie van het vervoer, gezondheid of onderwijs systeem met behulp van mobiele telefoons?
De mobiele thema van de wedstrijd roept vernieuwers en ondernemers in Gauteng om nieuwe oplossingen voor te stellen aan de lokale overheid de dienstverlening te verbeteren met behulp van mobiele technologieën.

Groen Service Delivery

Kunt u komen met oplossingen voor de provincie de impact op het milieu te verminderen?

De groene technologie thema van de wedstrijd is op zoek naar innovaties die ofwel zal de lokale overheid groener in de eigen bedrijfsvoering, zijn burgers in staat stellen om meer verantwoord, efficiënt, of een schoon gebruik van de door de lokale overheid geleverde diensten.

Van toepassing op: http://gautenginnovation.co.za/

Nog geen reacties

Geef een reactie

Opmerking: Je kunt eenvoudige XHTML gebruiken in je reactie. Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd worden.

Abonneren op deze reactiefeed via RSS