Kennisuitwisseling bezoek aan Finland

2009 22 oktober
door Ismail Dhorat

Finland Ik schreef eerder over de SAFIPA, Kennisuitwisseling bezoek aan Finland en ik was gelukkig genoeg om te worden geselecteerd als een van de ondernemers die zullen bezoeken Finland. We zullen vertrekken op de 24e, met aankomst in Finland op 25 oktober. Ik ben zeer enthousiast als we bijeenkomsten gepland met een aantal van de leidende mobiele bedrijven , een paar universiteiten , enkele vc mensen en een paar startups .
Finland als land is zeer klein, maar als het gaat om ICT het echt stoten boven zijn gewicht. Ooit gehoord van Nokia ? MySQL ? Jaiku ? The Next Web heeft een interessant artikel over de startup ecosysteem in Finland. Zuid-Afrika is het proberen om de finish model in ICT-innovatie te repliceren en ik hoop alleen kunnen we een deel van het succes dat zij hebben bereikt. Neem eens een kijkje op deze gedeeltelijke lijst van uitgangen door Finish startups door Taneli Tikka

 • Sumea, naar Digital Chocolate in 2004
 • Animoi naar Macromedia in 2004
 • Mr. Goodliving aan RealNetworks in 2005
 • InnoDB naar Oracle in 2005
 • Smartner Seven in 2005
 • Hybrid Graphics naar Nvidia in 2006
 • BitBoys om ATI in 2006
 • Hantro om ON2 in 2007
 • MySQL aan Sun Microsystems in 2007
 • Jaiku om Google in 2007
 • Solid aan IBM in 2007
 • Dopplr om Nokia in 2009

Sommige van de organisaties i zullen bezoeken

Berichten op het bezoek:

Tweets & Media op bezoek

Nog geen reacties

Geef een reactie

Opmerking: Je kunt eenvoudige XHTML gebruiken in je reactie. Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd worden.

Abonneren op deze reactiefeed via RSS