Kennisuitwisseling bezoek aan Finland

2009 22 oktober
door Ismail Dhorat

Finland Ik schreef eerder over de SAFIPA, Kennisuitwisseling bezoek aan Finland en ik was gelukkig genoeg om te worden geselecteerd als een van de ondernemers die zullen bezoeken Finland. We zullen vertrekken op de 24e, en de aankomst in Finland op 25 oktober. Ik ben zeer enthousiast als we vergaderingen gepland met een aantal van de leidende mobiele bedrijven , een paar universiteiten , enkele vc mensen en een paar startups .
Finland is een land dat zeer klein, maar als het gaat om ICT het echt stoten boven zijn gewicht. Ooit gehoord van Nokia ? MySQL ? Jaiku ? The Next Web heeft een interessant artikel over het opstarten ecosysteem in Finland. Zuid-Afrika probeert de finish model in ICT-innovatie te repliceren en ik hoop alleen kunnen we een deel van het succes dat zij hebben te bereiken. Neem eens een kijkje op deze gedeeltelijke lijst van exits door Finish startups door Taneli Tikka

 • Sumea, naar Digital Chocolate in 2004
 • Animoi naar Macromedia in 2004
 • Mr Goodliving RealNetworks in 2005
 • InnoDB naar Oracle in 2005
 • Smartner naar Seven in 2005
 • Hybrid Graphics Nvidia in 2006
 • BitBoys ATI in 2006
 • Hantro naar ON2 in 2007
 • MySQL aan Sun Microsystems in 2007
 • Jaiku Google in 2007
 • Solid aan IBM in 2007
 • Dopplr om Nokia in 2009

Een deel van de organisaties i zullen bezoeken

Berichten op het bezoek:

Tweets en media op de Visit

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Opmerking: U kunt basic XHTML gebruiken in je reactie. Uw e-mailadres zal nooit worden gepubliceerd.

Abonneren op deze reactiefeed via RSS