Kennisuitwisseling bezoek aan Finland

2009 22 oktober
door Ismail Dhorat

Finland Ik eerder schreef over de SAFIPA, Kennisuitwisseling bezoek aan Finland en ik was gelukkig genoeg om te worden geselecteerd als een van de ondernemers die zullen bezoeken Finland. We zullen verlaten op de 24e, en aankomst in Finland op 25 oktober. Ik ben behoorlijk opgewonden als we vergaderingen gepland met een aantal van de leidende mobiele bedrijven, een paar universiteiten, enkele vc mensen en een paar startups.
Finland als een land is uiterst klein, maar als het gaat om ICT het echt stoten boven zijn gewicht. Ooit gehoord van Nokia? MySQL? Jaiku? The Next Web heeft een interessant artikel over het opstarten ecosysteem in Finland. Zuid-Afrika is het proberen om de finish model in ICT-innovatie te repliceren en ik hoop alleen kunnen we een deel van het succes hebben ze te bereiken. Neem eens een kijkje op deze gedeeltelijke lijst van exits door Finish startups door Taneli Tikka

 • Sumea, Digital Chocolate in 2004
 • Animoi naar Macromedia in 2004
 • Mr. Goodliving om RealNetworks in 2005
 • InnoDB Oracle in 2005
 • Smartner Seven in 2005
 • Hybrid Graphics Nvidia in 2006
 • BitBoys ATI in 2006
 • Hantro om ON2 in 2007
 • MySQL van Sun Microsystems in 2007
 • Jaiku aan Google in 2007
 • Solide aan IBM in 2007
 • Dopplr Nokia in 2009

Sommige van de organisaties zal ik een bezoek

Berichten op het bezoek:

Tweets en media op het bezoek

Nog geen reacties

laat een antwoord achter

Opmerking: Je kunt eenvoudige XHTML in uw opmerkingen. Uw e-mailadres zal nooit worden gepubliceerd.

Abonneren op deze reactiefeed via RSS