24.com blogs worden nu geïntegreerd met Afrigator

2009 25 februari
door Ismail Dhorat

24.com, een van de grootste blogging platforms in Afrika heeft zojuist aangekondigd een integratie met Afrgiator. De integratie zal een 24.com blogger aan te melden voor afrigator met een enkele klik. Dit zal toestaan ​​dat hun blog posts worden geïndexeerd en worden opgenomen in afrigator, zullen ze ook in staat om statistieken voor hun blogs te ontvangen. 24.com en worden gerangschikt onder andere 24.com bloggers en andere Afrikaanse bloggers.

stats-afrigator
De integratie heeft ook een gevilde versie van Afrigator dat het past in de 24.com look.

skinned-afrigator

Dit is een enorme stap in de goede richting voor 24.com, omdat hun blogs is een notoir gesloten systeem. Niet toestaan ​​dat gebruikers toegang tot aanmunting of de mogelijkheid om statistieken te gebruiken etc. Zou de volgende stap voor integratie een 1 klik schrijf je in voor Adgator ?

'S lands grootste blogging community toevoegen aan Afrigator, effectief zet 24.com bloggers uit in de rest van de wereld en laat hen ontdekken collega-bloggers, nieuwe vrienden maken en in het algemeen bijdragen aan de Afrikaanse tijdgeest, "zegt Justin Hartman, MD en mede-oprichter van Afrigator. "Het verstrekken van bloggers met statistieken die voorheen niet beschikbaar waren voor hen, de integratie geeft ook individuele gebruikers de kans om te zien hoe hun blog resoneert binnen de 24.com netwerk van websites, alsmede met het publiek buiten Zuid-Afrika."

"Door het openen van het venster om het World Wide Web een beetje breder geven we 24.com bloggers een nieuwe manier om te gaan met andere Afrikaanse en Zuid-Afrikaanse bloggers en duwen ze in de hoofdstroom van deze bruisende nieuwe medium", zegt Alistair Fairweather, Sociale Media Manager bij 24.com. "De blogosfeer is alles over geopend democratie, persoonlijke expressie, ontdekking en debat. Bij 24.com zijn we gekomen om te erkennen dat een streven naar openheid ons zal helpen om onze gebruikers beter te bedienen en verbeteren van onze Web 2.0-mogelijkheden. "

Via Afrigator blog

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Opmerking: U kunt basic XHTML gebruiken in je reactie. Uw e-mailadres zal nooit worden gepubliceerd.

Abonneren op deze reactiefeed via RSS