MobileActive Summit 2008, Zuid-Afrika

2008 3 juni
tags: ,
door Ismail Dhorat

MobileActive , een organisatie die dat gericht is op mobiele telefoons te gebruiken voor sociale impact zal als gastheer van een top in Johannesburg, Zuid-Afrika van 13 tot 15 oktober. De gebeurtenis die wordt gesponsord door SANGONeT is een wereldwijde bijeenkomst die beoefenaars, onderzoekers, technologen, en donoren die geïnteresseerd zijn in het gebruik en de toepassing van mobiele technologie voor maatschappelijke impact bij elkaar brengt.

De top zal beschikken over workshops en 90 minuten skill-aandeel sessies over de gebeurtenissen thema, "u nlocking het potentieel van mobiele technologie voor Social Impact". Daarnaast zal het ook voorzien van korte 15 minuten 'mini' gesprekken, een showcase voor mobiele toepassingen, alsook de kans om proefrit mobiele toepassingen.

Voor meer informatie bezoek Mobileactive08.org

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Opmerking: U kunt basic XHTML gebruiken in je reactie. Uw e-mailadres zal nooit worden gepubliceerd.

Abonneren op deze reactiefeed via RSS