MobileActive Summit 2008, Zuid-Afrika

2008 3 juni
tags: ,
door Ismail Dhorat

MobileActive , een organisatie die die tot doel heeft de mobiele telefoons voor sociale impact te gebruiken zal als gastheer van een top in Johannesburg, Zuid-Afrika van de 13de tot 15 oktober. Het evenement dat wordt gesponsord door SANGONeT is een wereldwijde bijeenkomst die praktijkmensen, onderzoekers, technologen, en donoren geïnteresseerd zijn in het gebruik en de toepassing van mobiele technologie voor de sociale impact bij elkaar brengt.

De top zal workshops voorzien en sessies van 90 minuten skill-aandeel over de gebeurtenissen thema, "u nlocking de mogelijkheden van mobiele technologie voor Social Impact". Daarnaast zal het ook over korte 15 minuten 'mini' gesprekken, een showcase voor mobiele toepassingen, evenals de kans om een proefrit mobiele toepassingen.

Voor meer informatie bezoek Mobileactive08.org

Nog geen reacties

Geef een reactie

Opmerking: Je kunt eenvoudige XHTML gebruiken in je reactie. Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd worden.

Abonneren op deze reactiefeed via RSS