MobileActive Summit 2008, Zuid-Afrika

2008 3 juni
tags: ,
door Ismail Dhorat

MobileActive , een organisatie die die tot doel heeft de mobiele telefoons voor sociale impact te gebruiken zal als gastheer van een top in Johannesburg, Zuid-Afrika van de 13de tot 15 oktober. De gebeurtenis die wordt gesponsord door SANGONeT is een wereldwijde bijeenkomst die praktijkmensen, onderzoekers, technologen, en donoren geïnteresseerd in het gebruik en de toepassing van mobiele technologie voor de sociale impact bij elkaar brengt.

De top zal workshops voorzien en sessies van 90 minuten skill-aandeel over de gebeurtenissen thema, "u nlocking het potentieel van mobiele technologie voor Social Impact". Daarnaast zal het ook over korte 15 minuten 'mini' gesprekken, een showcase voor mobiele toepassingen, evenals de kans om proefrit mobiele toepassingen.

Voor meer informatie bezoek Mobileactive08.org

Nog geen reacties

Laat een antwoord achter

Opmerking: Je kunt eenvoudige XHTML in uw opmerkingen. Uw e-mailadres zal nooit worden gepubliceerd.

Abonneren op deze reactiefeed via RSS