Tiedonvaihtoa vierailu Suomessa

2009 22 lokakuu
Tunnisteet: , , ,
Ismail Dhorat

Finland Olen aiemmin kirjoitti SAFIPA, Tiedonvaihto vierailu Suomessa ja minulla oli onni olla valittu yhdeksi yrittäjät vierailevat Suomessa. Me jätämme 24., ja saapuu Suomen 25. lokakuuta. Olen melko innoissani, koska meillä on kokouksia suunnitellaan joidenkin johtava mobiilin yrityksiä , muutamia yliopistoja , jotkut vc ihmiset ja muutama startup .
Suomi maana on erittäin pieni, mutta kun se tulee ICT se todella lyö yli sen painon. Oletko kuullut Nokia ? MySQL ? Jaiku ? Seuraavan verkkosivuilla on mielenkiintoinen artikkeli siitä käynnistyksen ekosysteemin Suomessa. Etelä-Afrikka yrittää jäljitellä maaliin malli ICT innovaatio ja minä vain toivon, että voimme saavuttaa joitakin menestystä he ovat. Katsokaapa tätä osittainen luettelo uloskäyntien Finish startup tarjoamat Taneli Tikka

 • Sumea, Digital Chocolate vuonna 2004
 • Animoi Macromedia vuonna 2004
 • Mr. Goodliving ja RealNetworks vuonna 2005
 • InnoDB Oracle vuonna 2005
 • Smartner Seven vuonna 2005
 • Hybrid Graphics Nvidia vuonna 2006
 • BitBoys ATI vuonna 2006
 • Hantro on ON2 vuonna 2007
 • MySQL Sun Microsystems vuonna 2007
 • Jaiku Googlelle vuonna 2007
 • Solid IBM vuonna 2007
 • Dopplr Nokia vuonna 2009

Jotkut järjestöt Vierailen

Virkaa Visit:

Tweets & Median Visit

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huomautus: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS