Tiedonvaihto vierailu Suomessa

2009 22 lokakuu
Tunnisteet: , , ,
Ismail Dhorat

Finland Olen aiemmin kirjoitti SAFIPA, Tiedonvaihto vierailu Suomessa ja Minulla oli onni olla valittu yhdeksi yrittäjät vierailee Suomessa. Me jätämme 24., ja saapuu Suomessa 25. lokakuuta. Olen melko innoissaan kuin olemme suunniteltua istuntoa joidenkin johtava mobiilin yritykset , muutama yliopistot , jotkut vc ihmiset ja muutama startup .
Suomi maana on erittäin pieni, mutta kun se tulee ICT se todella lyö yläpuolella paino. Oletko kuullut Nokia ? MySQL ? Jaiku ? Next Web on mielenkiintoinen artikkeli siitä käynnistyksen ekosysteemiin Suomessa. Etelä-Afrikka yrittää jäljitellä maaliin mallin tieto- ja viestintätekniikan innovaatioihin ja minä vain toivon, että voimme saavuttaa joitakin menestystä he ovat. Katsokaapa tätä osittainen luettelo irtautumiset Finish startup toimittamat Taneli Tikka

 • Sumea, Digital Chocolate vuonna 2004
 • Animoi Macromedia vuonna 2004
 • Mr. Goodliving ja RealNetworksin vuonna 2005
 • InnoDB Oracle vuonna 2005
 • Smartner Seven vuonna 2005
 • Hybrid Graphics Nvidia vuonna 2006
 • Bitboys ATI vuonna 2006
 • Hantro on ON2 vuonna 2007
 • MySQL Sun Microsystems vuonna 2007
 • Jaiku Google vuonna 2007
 • Solid IBM vuonna 2007
 • Dopplr Nokia vuonna 2009

Jotkut järjestöt aion vierailee

Virkaa Visit:

Tweets & Median Visit

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huomautus: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS