Tiedonvaihto vierailu Suomessa

2009 22 lokakuu
Tunnisteet: , , ,
Ismail Dhorat

Finland Olen aiemmin kirjoitti SAFIPA, Tiedonvaihto vierailu Suomessa ja i oli onni valitaan yhdeksi yrittäjät vierailee Suomessa. Me jätämme 24., ja saapuu Suomessa 25. lokakuuta. Olen melko innoissani kuin meillä on kokouksia suunnitellaan joidenkin johtava mobiilin yritykset , muutama yliopistot , jotkut vc ihmiset ja muutama startup .
Suomi maana on erittäin pieni, mutta kun se tulee ICT se todella lyö yllä sen paino. Oletko kuullut Nokian ? MySQL ? Jaiku ? Seuraava Web on mielenkiintoinen artikkeli siitä käynnistyksen ekosysteemin Suomessa. Etelä-Afrikka yrittää jäljitellä maaliin mallin tieto- ja viestintätekniikan innovaatioihin ja minä vain toivon, että voimme saavuttaa joitakin menestystä he ovat. Katsokaapa tätä osittainen luettelo uloskäyntien Finish startup toimittamat Taneli Tikka

 • Sumea, Digital Chocolate vuonna 2004
 • Animoi Macromedia vuonna 2004
 • Mr. Goodliving ja RealNetworks 2005
 • InnoDB Oracle vuonna 2005
 • Smartner Seven vuonna 2005
 • Hybrid Graphics Nvidia vuonna 2006
 • Bitboys ATI vuonna 2006
 • Hantro on ON2 vuonna 2007
 • MySQL Sun Microsystems vuonna 2007
 • Jaiku Googlelle 2007
 • Solid IBM vuonna 2007
 • Dopplr Nokia vuonna 2009

Jotkut järjestöt Vierailen

Virkaa Visit:

Tweets & Median Visit

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huom: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS