Fundman - Löydä rahoituksen Etelä-Afrikassa

2009 9 kesäkuu
Ismail Dhorat

Olen tällä hetkellä läsnä SAFIPA konferenssiin, ja olen löytänyt uskomattoman hyödyllistä. Istunnot eilen ICT opetuksessa oli mielenkiintoinen. Määrä hankkeita, jotka ovat käynnissä täällä Etelä-Afrikassa on minulle hyvin innoissaan, ja arvioni on 10-15 vuoden ajan Etelä-Afrikan muuntuu osaamistaloudeksi.

Hanke, joka löysin tietoa tässä Fundman , joka on tuettu SEDA (yrittäjät kehityksen virasto).

fundman Mikä on Fundman?
On tonnia Grants, Venture Capital rahastoja ja instituutiot, jotka auttavat innovaattorit rahoitusta ja apua. Yksi tärkeimmistä asioista on kuitenkin on saada näiden rahastojen luetteloon ja löytää joka vastaa tarpeitasi ja sopii sinulle. Fundman pyrkii täyttämään että GAP. Se on tietokanta Kaikki apurahat ja VC varoja Etelä-Afrikassa. Sekä yksityisen ja julkisen sektorin.


Miten Fundman toimii?
Fundman on 3 roolit käyttäjille:

  • Rahasto Seeker: Yrittäjät etsivät rahoitusta
  • Rahasto Provider
  • Business mahdollistaja: Henkilöt tai liiketoimintaa, joka voi auttaa rahoituksen prosessi

Kun olet rekisteröitynyt, voit lisätä Projektin yksityiskohtia kuten asioita, kuten rahoitusta koskevat vaatimukset ja missä vaiheessa olet. Esimerkiksi jos sinulla on Concept vaiheessa ja tarvitsevat apua kehittää Proof of Concept tai Sinulla on Proof of concept, mutta tarvitset apua kaupallistaminen.

fundman-funding

Kun lähetät projektin yksityiskohdista, sinulle esitetään seurauksena varat, jotka vastaavat asiakkaan tarpeita. Voit sitten käyttää verkkosivuilla yhteyttä asiaa ihmisiä näiden rahastojen. Pidän siitä, että tämä sivusto on järkevää kaikkien rahoituksen vaihtoehdot siellä.

fundman-results

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huom: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS