Fundman - Rahoitus Etelä-Afrikassa

2009 9 kesäkuu
Ismail Dhorat

Olen tällä hetkellä läsnä SAFIPA konferenssiin, ja olen löytänyt uskomattoman hyödyllinen. Istuntoja eilen ICT opetuksessa oli mielenkiintoinen. Useita hankkeita, jotka ovat käynnissä täällä Etelä-Afrikassa on minulle hyvin innoissaan, ja arvioni on 10-15 vuoden ajan Etelä-Afrikassa muuntuu osaamistalous.

Projekti että sain tietää tässä Fundman , joka tukee SEDA (Small Enterprise Development Agency).

fundman Mikä on Fundman?
On tonnia avustukset, riskipääomarahastojen ja instituutiot, jotka auttavat innovaattoreita rahoitusta ja apua. Yksi tärkeimmistä asioista kuitenkin on saada näiden rahastojen luetteloon ja löytää joka vastaa tarpeitasi ja sopii sinulle. Fundman pyritään korjaamaan GAP. Se on tietokanta kaikista avustuksista ja VC varoja Etelä-Afrikassa. Sekä yksityisen ja julkisen sektorin.


Miten Fundman toimii?
Fundman on 3 Roolit käyttäjille:

  • Rahasto Seeker: Yrittäjät etsivät rahoitusta
  • Rahasto Provider
  • Business mahdollistaja: Yksityishenkilöt tai liiketoimintaa, joka voi auttaa rahoituksen prosessi

Kun olet rekisteröitynyt, voit lisätä Projektin yksityiskohtia kuten asioita, kuten rahoitusta vaatimukset ja missä vaiheessa olet. Esimerkiksi jos sinulla on suunnitteluvaiheessa ja tarvitset apua kehitettäessä Proof of Concept tai Sinulla Proof of Concept mutta tarvitset apua kaupallistaminen.

fundman-funding

Kun lähetät projektin yksityiskohdista, sinulle esitetään tulos varoja, jotka vastaavat asiakkaan tarpeita. Voit sitten käyttää sivuston yhteyttä asiaan ihmisiä niille varoja. Pidän siitä, että tämä sivusto on järkevää kaikkien rahoituksen vaihtoehtoja siellä.

fundman-results

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huomautus: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS