Fundman - Rahoitus Etelä-Afrikassa

2009 9 kesäkuu
Ismail Dhorat

Olen tällä hetkellä hoitava SAFIPA konferenssiin, ja olen löytänyt uskomattoman hyödyllinen. Istuntoja eilen ICT opetuksessa oli mielenkiintoinen. Määrä hankkeita, jotka ovat käynnissä täällä Etelä-Afrikassa on minulle hyvin innoissaan, ja arvioni on 10-15 vuoden ajan Etelä-Afrikassa muuntuu osaamistalouden.

Hanke että sain tietää tässä Fundman , joka tukee SEDA (yrittäjät kehityksen virasto).

fundman Mikä on Fundman?
On tonnia Grants, riskipääomarahastojen ja instituutiot, jotka auttavat innovaattoreita rahoitusta ja tukea. Yksi tärkeimmistä asioista on kuitenkin tulossa näiden rahastojen luetteloon ja löytää joka vastaa tarpeitasi ja sopii sinulle. Fundman pyritään korjaamaan GAP. Se on tietokanta kaikista avustuksista ja VC varoja Etelä-Afrikassa. Sekä yksityisen että julkisen sektorin.


Miten Fundman toimii?
Fundman on 3 roolit käyttäjille:

  • Rahasto Seeker: Yrittäjät etsivät rahoitusta
  • Rahoittaja
  • Business mahdollistaja: Yksityishenkilöt tai liiketoimintaa, joka voi auttaa rahoituksen prosessi

Kun olet rekisteröitynyt, voit lisätä Projektin yksityiskohtia kuten asioita, kuten rahoitusta vaatimukset ja missä vaiheessa olet. Esimerkiksi jos olet suunnitteluvaiheessa ja tarvitset apua kehittämisessä Proof of Concept tai Sinulla on Proof of concept, mutta tarvitset apua kaupallistaminen.

fundman-funding

Kun lähetät projektin yksityiskohdista, sinulle esitetään seurauksena varoja, jotka täyttävät vaatimukset. Voit käyttää sivuston yhteyttä asiaan ihmisiä näiden varojen. Pidän siitä, että tämä sivusto on järkevää kaikkien rahoituksen vaihtoehtoja siellä.

fundman-results

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huom: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS