Voi etsiä tilavuus käyttää muuttuja ennustaa osakekurssien?

2009 23 maaliskuu
Tunnisteet: , , ,
Ismail Dhorat

Olen hiljattain keksi idean analysoida hakumäärä ja verrataan lisäys / vähennys pörssiyhtiöiden JSE , onko olemassa mitään korrelaatiota.

Kun ajatellaan hakumääriä se osoitus Kiinnostus yhtiön kaikkien sidosryhmien: Sijoittajat, työntekijöiden, asiakkaiden ja yleisön. Vaikka osakekurssi on osoitus markkinoiden ympäristössä sekä sijoittajien luottamusta yhtiöön.

Analyysi on aikaa vievää ja erittäin käsikirja, siis olen rajoitu vain analyysin yhdelle yritykselle (MTN) viime vuonna.

Hakumäärätilastot uutettiin Google Insights työkalu , kun taas viime vuosina Kurssihistoriahaku uutettiin Standardbanks arvopapereiden verkkosivuilla . Koska Google tarjoaa osake volyymit tiivistää per viikko, viikoittain keskimäärin päivittäinen päätöskurssi oli käytetty.

shareprice-vs-searchvolume

Ei selvää kuviot esiin kuvaajan, mutta siellä on kasvua hakumääriä välillä viikolla 5 ja 10 (huhtikuu 2008), näemme myös osakekurssi nousi se korkein kohta 12 viime kuukauden aikana. Tämä oli noin aika oli keskusteluja MTN haltuun. Vaikka alempana, siellä näyttää olevan negatiivinen korrelaatio. Korrelaatiokerroin on todella -0,522484149 eli korrelaatio on todella negatiivinen. Tämä on vasta-intuitiivinen. Vaikka sinun täytyy ottaa huomioon nykyisen taloudellisen järjestelmän ja useimmat kannat ovat menettäneet + -50% niiden arvosta viime vuodesta tähän aikaan.

Kun saan enemmän aikaa, aion katsoa lisää yrityksiä kuitenkin mielestäni edelleen analysoitavaksi hakumääriä vs osakekurssit voivat paljastaa joitakin suhteita, mitkä ovat ajatuksesi?

Disclosure & juttuja asianajajien
Olen tällä hetkellä oma osakkeita MTN, ja tämä ei ole taloudellista neuvontaa.

Jos haluat ottaa crack tiedot löydät MTN osake volyymit vs osakekurssi tiedot Google Docs.

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huom: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS