Voi etsiä tilavuuden käyttää muuttuja ennustaa osakekurssien?

2009 23 maaliskuu
Tunnisteet: , , ,
Ismail Dhorat

Olen hiljattain keksi idean analysoida hakumääriä ja verrataan lisäys / vähennys pörssiyhtiöiden on JSE , onko olemassa mitään korrelaatiota.

Kun ajatellaan hakumääriä se osoitus Kiinnostus yrityksen kaikkien sidosryhmien: Sijoittajat, työntekijöiden, asiakkaiden ja yleisön. Kun osakkeen hinta on osoitus markkinoiden ympäristössä sekä sijoittajien luottamus yhtiöön.

Analysointi on aikaa vievää ja erittäin oppaat, siis olen rajoitu vain analyysin yhteen yritykseen (MTN) ja viime vuonna.

Hakumäärätilastot on puristettu Google Insights työkalu , kun taas viime vuosina osakekurssi historia on puristettu Standardbanks arvopapereiden verkkosivuilla . Koska Google tarjoaa osake volyymit tiivistää per viikko, viikoittain keskimäärin päivittäinen päätöskurssi oli käytetty.

shareprice-vs-searchvolume

Mitään selvää kuviot ilmenevät kuvaaja, mutta siellä on kasvua hakumääriä välillä viikolla 5 ja 10 (huhtikuu 2008), näemme myös osakkeen hinta nousi sen korkein kohta 12 viime kuukauden aikana. Tämä oli noin aika oli puhutaan MTN haltuun. Vaikka alempana, siellä näyttää olevan negatiivinen korrelaatio. Korrelaatiokerroin on todella -0,522484149 eli korrelaatio on itse asiassa negatiivinen. Tämä on vasta-intuitiivinen. Vaikka sinun on otettava huomioon nykyinen rahoitusjärjestelmä ja useimmat kannat ovat menettäneet + -50% niiden arvosta viime vuonna tähän aikaan.

Kun saan enemmän aikaa, aion katsoa lisää yrityksiä mutta mielestäni edelleen analysoitavaksi hakumääriä vs osakekurssit voivat paljastaa joitakin suhteita, mitkä ovat ajatuksesi?

Disclosure & juttuja asianajajien
Olen tällä hetkellä omistaa osakkeita MTN, ja tämä ei ole taloudellista neuvontaa.

Jos haluat ottaa lohkea tiedot löydät MTN osake volyymit vs osakekurssi tietoja Google Docs.

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huomautus: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS