Voi etsiä tilavuus käyttää muuttujana ennustaa osakekurssien?

2009 23 maaliskuu
Tunnisteet: , , ,
Ismail Dhorat

Olen hiljattain keksi idean analysoida haku määriä ja verrataan nousu / lasku pörssiyhtiöiden on JSE , onko olemassa mitään korrelaatiota.

Kun ajattelee hakumääriä se osoitus Kiinnostus yhtiön kaikki sidosryhmät: Sijoittajat, työntekijöiden, asiakkaiden ja yleisön. Kun osakkeen hinta on osoitus markkinoiden ympäristössä sekä sijoittajien luottamusta yhtiöön.

Analyysi on aikaa vievää ja erittäin manuaalinen, siksi olen rajoitu vain analyysin yhteen yritykseen (MTN) viimeksi kuluneen vuoden ajan.

Hakumäärätilastot uutettiin Google Insights työkalu , kun taas viime vuosina osakekurssi historia uutettiin Standardbanks arvopapereista verkkosivuilla . Koska Google tarjoaa osuus volyymit tiivistää per viikko, viikoittain keskimäärin päivittäinen päätöskurssi käytettiin.

shareprice-vs-searchvolume

Mitään selvää kuviot esiin kuvaajan, mutta siellä on kasvua hakumääriä välillä viikolla 5 ja 10 (huhtikuu 2008), näemme myös osakekurssi nousi sen korkein kohta 12 viime kuukauden aikana. Tämä oli noin aika oli puhuu MTN otetaan yli. Vaikka alempana, siellä näyttää olevan negatiivinen korrelaatio. Korrelaatiokerroin on todella -0,522484149 eli korrelaatio on todella negatiivinen. Tämä on vasta-intuitiivinen. Vaikka sinun on otettava huomioon nykyinen rahoitusjärjestelmä ja useimmat varastot ovat menettäneet + -50% niiden arvosta viime vuonna tähän aikaan.

Kun saan enemmän aikaa, aion katsoa lisää yrityksiä kuitenkin mielestäni edelleen analysoitavaksi hakumääriä vs osakekurssit voisi paljastaa joitakin suhteet, mitkä ovat ajatuksesi?

Disclosure & tavaraa asianajajien
Olen tällä hetkellä oma osaketta MTN, ja tämä ei ole taloudellista neuvontaa.

Jos haluat ottaa crack tiedot löydät MTN osake volyymit vs osakekurssi tiedot Google-dokumenteissa.

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huomautus: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS