Voiko Hakumäärän käyttää muuttujana ennustaa osakekurssien?

2009 23 maaliskuu
Tunnisteet: , , ,
Ismail Dhorat

Olen hiljattain keksi idean analysoida hakumäärä ja verrataan nousu / lasku pörssiyhtiöiden on JSE , onko olemassa mitään korrelaatiota.

Kun ajattelee hakumääriä se osoitus Kiinnostus yhtiön kaikki sidosryhmät: Sijoittajat, työntekijöille, asiakkaille ja suurelle yleisölle. Vaikka osakekurssi on osoitus markkinoiden ympäristössä sekä sijoittajien luottamusta yhtiöön.

Analysointi on aikaa vievää ja erittäin käsikirja, siksi olen vain rajoitettu analyysi yhden yrityksen (MTN) viime vuonna.

Hakumäärätilastot uutettiin Google Insights työkalu , kun taas viime vuosina Kurssihistoriahaku uutettiin Standardbanks arvopapereiden verkkosivuilla . Koska Google tarjoaa osake volyymit tiivistää per viikko, viikoittain keskimäärin päivittäinen päätöskurssi oli käytetty.

shareprice-vs-searchvolume

Mitään selvää kuviot ilmenevät kaaviosta, mutta siellä on lisäys hakumääriä välillä viikolla 5 ja 10 (huhtikuu 2008), näemme myös osakkeen hinta nousi sen korkein kohta viimeisten 12 kuukauden aikana. Tämä oli noin aika oli keskusteluja MTN haltuun. Vaikka alempana, siellä näyttää olevan negatiivinen korrelaatio. Korrelaatiokerroin on todella -0,522484149 eli korrelaatio on itse asiassa negatiivinen. Tämä on vasta-intuitiivinen. Vaikka sinun on otettava huomioon nykyisen taloudellisen järjestelmän ja useimmat kannat ovat menettäneet + -50% niiden arvosta viime vuonna tähän aikaan.

Kun saan enemmän aikaa, aion katsoa lisää yritysten on kuitenkin mielestäni edelleen analysoitavaksi hakumääriä vs osakekurssit voivat paljastaa joitakin suhteita, mitkä ovat ajatuksesi?

Disclosure & juttuja asianajajien
Olen tällä hetkellä omistaa osakkeita MTN, ja tämä ei ole taloudellista neuvontaa.

Jos haluat ottaa crack tiedot löydät MTN osake volyymit vs osakekurssi tiedot Google-dokumenteissa.

Ei kommentteja

Jätä vastaus

Huomautus: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS