24.com blogit ovat nyt integroitu Afrigator

2009 25 helmikuu
Tunnisteet: ,
Ismail Dhorat

24.com, yksi suurimmista blogging alustoja Afrikassa ovat juuri ilmoittanut integrointi Afrgiator. Integraatio mahdollistaa 24.com bloggaaja rekisteröityä afrigator yhdellä napsautuksella. Tämä mahdollistaa niiden blogikirjoituksia indeksoidaan ja sisällyttää afrigator, Ne myös mahdollisuus vastaanottaa tilastot niiden blogeja. 24.com ja rankataan muun 24.com bloggaajia sekä muita afrikkalainen bloggaajia.

stats-afrigator
Integraatio on myös nyljetty versio Afrigator jotka sopivat n kanssa 24.com näyttää.

skinned-afrigator

Tämä on valtava askel oikeaan suuntaan 24.com, koska niiden blogeja on tunnetusti suljettu järjestelmä. Ei salli käyttäjille ansioita tai kykyyn käyttää tilastoja yms Onko seuraava askel integraation olla 1 klikkauksella signup for Adgator ?

"Lisääminen maan suurin bloggaaminen yhteisö Afrigator, tehokkaasti asettaa 24.com bloggaajia laajempaan maailmaan ja antaa heille löytää kaveri bloggaajia, saada uusia ystäviä ja yleisesti myötävaikuttavat Afrikkalainen ajan henki", sanovat Justin Hartman, MD ja yhteistyötä perustaja Afrigator. "Tarjoamalla bloggaajia tilastoja, jotka olivat aiemmin ole heille integraatio antaa myös yksittäisille käyttäjille mahdollisuuden nähdä, miten blogiinsa resonoi 24.com verkoston sivustot, sekä yleisön ulkopuolella Etelä-Afrikassa."

"Avaamalla ikkunan World Wide Web hieman laajempi annamme 24.com bloggaajia uusi tapa toimimaan yhdessä muiden Afrikkalainen ja Etelä-Afrikkalainen bloggaajia ja nudging heidät osaksi valtavirtaa tähän eloisaan uuden välineen", sanoo Alistair Fairweather, Social Media Manager 24.com. "Blogosphere on kyse avointa demokratiaa, persoonallisen, löytö ja keskustelua. Klo 24.com olemme tulleet tunnustamaan, että sitoutuminen avoimuuteen auttaa meitä palvelemaan käyttäjiämme paremmin ja parantaa Web 2.0 ominaisuuksia. "

Via Afrigator blogi

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huom: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS