24.com blogit ovat nyt integroitu Afrigator

2009 25 helmikuu
Tunnisteet: ,
Ismail Dhorat

24.com, yksi suurimmista blogging alustoja Afrikassa ovat juuri ilmoittanut integrointi Afrgiator. Integraatio mahdollistaa 24.com bloggaaja rekisteröityä afrigator yhdellä napsautuksella. Näin heidän blogikirjoituksia indeksoidaan ja sisällyttää afrigator, He voivat myös vastaanottaa tilastot niiden blogeja. 24.com ja paremmuusjärjestykseen muun 24.com bloggaajat sekä muita afrikkalainen bloggaajia.

stats-afrigator
Integraatio on myös nyljetty versio Afrigator jotka sopivat n kanssa 24.com ilmeen.

skinned-afrigator

Tämä on valtava askel oikeaan suuntaan 24.com, koska niiden blogeja on tunnetusti suljettu järjestelmä. Ei mahdollistaa käyttäjille ansioita tai kykyyn käyttää tilastoja yms Onko seuraava askel integraation olla 1 klikkauksella signup Adgator ?

"Lisääminen maan suurin bloggaaminen yhteisöä Afrigator, tehokkaasti asettaa 24.com bloggaajia laajempaan maailmaan ja antaa heille löytää kaveri bloggaajia, saada uusia ystäviä ja yleensä myötävaikuttavat Afrikkalainen Zeitgeist", sanovat Justin Hartman, MD ja yhteistyötä perustaja Afrigator. "Tarjoamalla bloggaajia tilastoja, jotka olivat aiemmin ole heille integraatio antaa myös yksittäisille käyttäjille mahdollisuuden nähdä miten blogiinsa resonoi 24.com-sivustojen sekä yleisömenestys ulkopuolella Etelä-Afrikka."

"Avaamalla ikkunan WWW hieman laajempi annamme 24.com bloggaajia uusi tapa harjoittaa muiden Afrikkalainen ja Etelä-Afrikkalainen bloggaajia ja nudging ne osaksi valtavirtaa tähän eloisaan uuden keskipitkän", sanoo Alistair Fairweather, sosiaali- Media Manager 24.com. "Blogosphere on kyse avointa demokratiaa, persoonallisen, löytö ja keskustelua. Tällä 24.com olemme oivaltaneet, että sitoutuminen avoimuuteen auttaa meitä palvelemaan käyttäjiä paremmin ja parantaa Web 2.0 ominaisuuksia. "

Via Afrigator blogi

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huom: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS