24.com blogit ovat nyt integroitu Afrigator

2009 25 helmikuu
Tunnisteet: ,
Ismail Dhorat

24.com, yksi suurimmista blogging alustoja Afrikassa on juuri ilmoittanut integrointi Afrgiator. Integraatio mahdollistaa 24.com bloggaaja rekisteröityä afrigator yhdellä napsautuksella. Tämä mahdollistaa niiden blogikirjoitusta indeksoidaan ja sisällyttää afrigator, Ne voivat myös vastaanottaa tilastot niiden blogeja. 24.com ja paremmuusjärjestykseen muun 24.com bloggaajia sekä muita afrikkalainen bloggaajia.

stats-afrigator
Integraatio on myös nyljetty versio Afrigator jotka sopivat: n kanssa 24.com näyttää.

skinned-afrigator

Tämä on valtava askel oikeaan suuntaan 24.com, koska niiden blogeja on tunnetusti suljettu järjestelmä. Jollet anna käyttäjille ansioita tai kykyyn käyttää tilastoja jne Voisiko seuraava askel integraation olla 1 klikkauksella signup Adgator ?

"Lisäämällä maan suurin bloggaaminen yhteisöä Afrigator, tehokkaasti asettaa 24.com bloggaajia ulos ympäröivään maailmaan ja antaa heille löytää kaveri bloggaajia, saada uusia ystäviä ja yleensä myötävaikuttavat Afrikkalainen Zeitgeist", sanovat Justin Hartman, MD ja yhteistyötä perustaja Afrigator. "Tarjoamalla bloggaajia tilastoja, jotka olivat aiemmin ole heille integraatio antaa myös yksittäisille käyttäjille mahdollisuuden nähdä miten blogiinsa resonoi 24.com-sivustojen sekä yleisömenestys ulkopuolella Etelä-Afrikka."

"Avaamalla ikkunan World Wide Web hieman laajempi annamme 24.com bloggaajia uusi tapa toimia muiden Afrikkalainen ja Etelä-Afrikkalainen bloggaajia ja nudging heidät osaksi valtavirtaa tähän eloisaan uusi väline", sanoo Alistair Fairweather, Social Media Manager 24.com. "Blogosphere on kyse avointa demokratiaa, persoonallisen, löytö ja keskustelua. Klo 24.com olemme kuitenkin huomanneet, että sitoutuminen avoimuuteen auttaa meitä palvelemaan käyttäjiä entistä paremmin ja parantaa Web 2.0 ominaisuuksia. "

Via Afrigator blogi

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huomautus: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS