Revisting Buzzfuse ajatuksilla ylimääräinen liiketoimintamalli

2008 16 kesäkuu
Ismail Dhorat

Buzzfuse Alustava arvio on buzzfuse oli ylivoimaisesti negatiivinen olen tehnyt, ja minä vihaan tehdä, että koska tavoitteena sivusto on todella edistää paikallisten yritysten, mutta tunnen, mikä on paljon tärkeämpää on olla rehellinen mielipiteitä. Älkää ymmärtäkö minua väärin, en usko, että se on hyvä idea niin kauan kuin on laadukasta sisältöä. Sittemmin kaverit buzzfuse lähettänyt vahvan viestin heidän yhteisönsä, että he eivät hyväksy pelaamista järjestelmän.

Buzzfuse ovat myös lisätty mahdollisuus jakaa sisältöä juuri mitään sivuston avulla bookmarklet. Muutto bookmarking tilaa ja kilpailee Muti ja Laaik.it ( arvostelu ) Etelä-Afrikassa.

Viime aikoina olen ajatellut paras tapa ajaa ryhmäblogi ja jakaa tuloja tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti kaikkien osallistujien perustuu laatuun huomautuksissaan. Google on tällä hetkellä joustava tulonjakoa mutta tämä on huomioitu erityisesti Adsense-mainoksia, eikä siinä oteta huomioon lisäarvoa, että hyvä sisältö tuo sivusto. Esimerkiksi päässä saapuvia linkkejä, kävijää, osumia ja rakentaa yhteisöä noin sivuston. Toinen ongelma käynnissä ryhmäblogi tällä mallilla tulojen jakaminen, avustajat voivat alkaa luoda sisältöä, jonka tarkoituksena on tarjota erityisiä mainoksia. Näemme jotain vastaavaa blogimerkinnät jotka ovat luotu SEO mielessä ensimmäinen, vaan sitten varsinainen sisältö. Tulos, joka on post tuo mitään lisäarvoa, ja samalla vähentää yleistä laatua blogi. Tavoitteena ryhmäblogi olisi palkita hyvä osallistujien suhteessa laatuun tehtävissään.

Buzzfuse vaikka on algoritmi, joka mittaa vuorovaikutuksen ja siten suosio jokainen viesti. Jos algoritmi on vapaa pelaamista, sitä voitaisiin käyttää keinona jakaa tuloja ryhmä bloggaajia. Esimerkiksi: Jokainen viestit suosio mitataan ja annetaan pisteet, kaikki virkaa kukin osallistuja on sitten rullalle kuukausittain osaksi pisteet pois 100. Kukin osallistujien pisteet pois 100, joka voisi toimia kuin suhteessa ne vastaanottaa kyseiseltä kuukauden tulot. Koska buzzfuse jo mittaa sisällön suosiota se ei vaadi paljon developmenet ja he voisivat sitten periä nimellinen kuukausimaksu palvelun.

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huom: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS