Revisting Buzzfuse ajatuksilla vielä liiketoimintamallin

2008 16 kesäkuu
Ismail Dhorat

Buzzfuse Alustava tarkastelu on buzzfuse oli ylivoimaisesti kielteisiä olen tehnyt, ja minä vihaan tehdä, että koska tavoitteena sivusto on todella edistää paikallisia yrityksiä, mutta mielestäni mikä on paljon tärkeämpää on olla rehellinen mielipiteitä. Älkää ymmärtäkö minua väärin, en usko, että se on loistava idea niin kauan kuin on laadukasta sisältöä. Sittemmin kaverit buzzfuse lähettänyt vahvan viestin niiden yhteisölle, että he eivät hyväksy pelaamista järjestelmään.

Buzzfuse myös lisännyt mahdollisuuden jakaa sisältöä lähes mistä tahansa sivusto, jonka avulla kirjanmerkin. Muutto bookmarking tilaa ja kilpailevat Muti ja Laaik.it ( Review ) Etelä-Afrikassa.

Viime aikoina olen ajatellut paras tapa ajaa ryhmäblogi ja jakaa tulot tasa-arvoisesti ja tasapuolisesti kaikkien osallistuneista laadusta huomautuksia. Google on tällä hetkellä joustava tulonjakoa mutta tämä on huomioitu erityisesti Adsense mainoksia, eikä siinä oteta huomioon lisäarvo, että hyvä sisältö tuo sivustoon. Esimerkiksi, mistä saapuvia linkkejä, kävijää, hittejä ja rakentaa yhteisöä ympärillä sivustolla. Toinen ongelma käynnissä ryhmäblogi tällä mallilla tulojen jakamiseen, avustajat voivat alkaa luoda sisältöä, jonka tarkoituksena on tarjota erityisiä mainoksia. Näemme jotain vastaavaa blogitekstejä, jotka on luotu SEO mielessä ensin, vaan sitten varsinainen sisältö. Tuloksena on, että on virkaan tuo mitään lisäarvoa, ja samalla vähentää yleistä laatua blogin. Tavoitteena ryhmän blogin pitäisi olla, jotta voidaan palkita osallistujien suhteessa laatuun tehtävissään.

Buzzfuse vaikka on algoritmi, joka mittaa vuorovaikutusta ja siten suosio kuhunkin virkaan. Jos algoritmi on vapaa pelaamista, sitä voitaisiin käyttää keinona jakaa tuloja ryhmä bloggaajia. Esimerkiksi: Jokainen viestit suosio mitataan ja annetaan pistemäärä, kaikki virat kunkin rahoittaja on sitten rullattu kuukausittain osaksi pisteet pois 100. Kukin osallistujat pisteet pois 100, joka voisi toimia kuin suhteessa ne vastaanottaa kyseiseltä kuukauden tulot. Koska buzzfuse jo mittaa sisällön suosiota se ei vaadi paljon developmenet ja he voisivat sitten periä nimellinen kuukausimaksu palvelun.

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huom: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS