Revisting Buzzfuse ajatuksilla lisäksi liiketoimintamallin

2008 16 kesäkuu
Ismail Dhorat

Buzzfuse Alustava arvio on buzzfuse oli ylivoimaisesti kielteisiä olen tehnyt, ja minä vihaan tehdä, että koska tavoitteena sivusto on todella edistää paikallisten yritysten, mutta tunnen, mikä on paljon tärkeämpää on olla rehellinen mielipiteitä. Älkää ymmärtäkö minua väärin, en usko, että se on hyvä idea niin kauan kuin on laadukasta sisältöä. Sittemmin kaverit buzzfuse lähettänyt vahvan viestin heidän yhteisönsä, että he eivät hyväksy pelaamista järjestelmän.

Buzzfuse on myös lisätty mahdollisuus jakaa sisältöä lähes mistä tahansa sivuston avulla bookmarklet. Muutto bookmarking tilaa ja kilpailevat Muti ja Laaik.it ( arvostelu ) Etelä-Afrikassa.

Viime aikoina olen ajatellut paras tapa ajaa ryhmän blogi ja jakaa tulot tasan ja tasapuolisesti kaikkien osallistujien perustuu laadusta huomautuksia. Google on tällä hetkellä joustava tulonjakoa mutta tämä on huomioitu erityisesti Adsense-mainoksia, eikä siinä oteta huomioon lisäarvoa, että hyvä sisältö tuo sivusto. Esimerkki, saapuvia linkkejä, eri kävijöitä osumia ja rakentaa yhteisöä ympäri sivuston. Toinen ongelma käynnissä ryhmän blogi tällä mallilla tulonjakoa, kannanotoissa voi alkaa luoda sisältöä, jonka tarkoituksena on tarjota erityisiä mainoksia. Näemme jotain vastaavaa blogikirjoitusta, jotka on luotu SEO mielessä ensimmäinen, vaan sitten varsinainen sisältö. Tuloksena tästä on post ei tuo lisäarvoa, ja samalla vähentää yleistä laatua blogi. Tavoitteena ryhmän blogin pitäisi olla, jotta voidaan palkita avustajat suhteessa laatuun tehtävistään.

Buzzfuse vaikka on algoritmi, joka mittaa vuorovaikutusta ja näin suosiota kunkin postitse. Jos algoritmi on vapaa pelaamista, sitä voitaisiin käyttää keinona jakaa tuloja ryhmä bloggaajia. Esimerkiksi: Jokainen viestit suosio mitataan ja annetaan pisteet, kaikki viestit kunkin rahoittaja on sitten rullalle kuukausittain osaksi pisteet pois 100. Jokainen vastaajat pisteet pois 100, joka voisi toimia kuin suhteessa ne vastaanottaa kyseisestä kuukauden tulot. Koska buzzfuse jo mittaa sisällön suosiota se ei vaadi paljon developmenet ja he voisivat sitten periä nimellinen kuukausimaksun maksu palvelusta.

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huomautus: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS