Revisting Buzzfuse ajatuksilla vielä liiketoimintamallin

2008 16 kesäkuu
Ismail Dhorat

Buzzfuse Alustava arvio on buzzfuse oli ylivoimaisesti negatiivinen olen tehnyt, ja minä vihaan tehdä, että koska tavoitteena sivusto on todella edistää paikallisten yritysten, kuitenkin tunnen, mikä on paljon tärkeämpää on olla rehellinen mielipiteesi. Älkää ymmärtäkö minua väärin, en usko, että se on hyvä idea niin kauan kuin on laadukasta sisältöä. Sittemmin kaverit buzzfuse lähettänyt vahvan viestin heidän yhteisönsä, että he eivät hyväksy pelaamista järjestelmän.

Buzzfuse on myös lisätty mahdollisuus jakaa sisältöä lähes mistä tahansa sivuston käyttämällä kirjanmerkkiä. Muutto bookmarking tilaa ja kilpailee Muti ja Laaik.it ( arvostelu ) Etelä-Afrikassa.

Viime aikoina olen ajatellut paras tapa ajaa ryhmäblogi ja jakaa tulot tasan ja tasapuolisesti kaikki vastaajat perustuu laadusta huomautuksia. Tällä hetkellä Google on joustava tulonjakoa mutta tämä on huomioitu erityisesti Adsense-mainoksia, eikä siinä oteta huomioon lisäarvoa, että hyvä sisältö tuo sivusto. Esimerkki, saapuvia linkkejä, kävijää, osumia ja rakentaa yhteisöä ympäri sivuston. Toinen ongelma käynnissä ryhmäblogi käyttämällä tätä mallia tulonjakoa, avustajat voivat alkaa luoda sisältöä, jonka tarkoituksena on tarjota erityisiä mainoksia. Näemme jotain vastaavaa blogikirjoitusten että luodaan SEO mielessä ensin, vaan sitten varsinainen sisältö. Tuloksena tästä on post tuo mitään lisäarvoa, ja samalla vähentää yleistä laatua blogi. Tavoitteena ryhmäblogi olisi palkita hyviä osallistujien suhteessa laatuun tehtävissään.

Buzzfuse vaikka on algoritmi, joka mittaa vuorovaikutusta ja siten suosio jokaiseen viestiin. Jos algoritmi on vapaa pelaamista, sitä voitaisiin käyttää keinona jakaa tuloja ryhmä bloggaajia. Esimerkiksi: Jokainen viestit suosio mitataan ja annetaan pisteet, kaikki virkaa kukin osallistuja on sitten rullalle kuukausittain otetaan pisteet pois 100. Kukin osallistujien pisteet pois 100, joka voisi toimia kuin suhteessa he vastaanottaa kyseisen kuukauden tulot. Koska buzzfuse jo mittaa sisällön suosiota se ei vaadi paljon developmenet ja he voisivat sitten periä nimellinen kuukausimaksu palvelun.

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huomautus: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS