MobileActive Summit 2008, Etelä-Afrikka

2008 3 kesäkuu
Tunnisteet: ,
Ismail Dhorat

MobileActive , järjestö, joka pyrkii käyttämään matkapuhelimia sosiaalisten vaikutusten isännöi huippukokouksessa Johannesburgissa, Etelä-Afrikassa 13.-15 lokakuuta. Tapahtuma, joka sponsoroi Sangonet on globaali kokoontuminen, joka tuo yhteen toimijoita, tutkijoita, tekniikan, ja avunantajat kiinnostuneet käyttöä ja soveltamista mobiiliteknologian sosiaalisten vaikutusten.

Huippukokouksessa on työpajoja ja 90 minuutin taito-osakkeen istuntoja tapahtumien teema, "u nlocking potentiaalin Mobile Technology for Social Impact". Lisäksi se myös ominaisuus lyhyen 15 minuutin "mini" keskusteluja, näyteikkuna mobiilisovelluksia sekä mahdollisuus koeajaa mobiilisovelluksia.

Lisätietoja vierailu Mobileactive08.org

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huom: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS