MobileActive Summit 2008, Etelä-Afrikka

2008 3 kesäkuu
Tunnisteet: ,
Ismail Dhorat

MobileActive , organisaatio, jonka tavoitteena on käyttää matkapuhelimia sosiaalisten vaikutusten isännöi huippukokouksessa Johannesburgissa, Etelä-Afrikassa 13.-15 lokakuuta. Tapahtuma, joka sponsoroi Sangonet on globaali kokoontuminen, joka tuo yhteen ammatinharjoittajia, tutkijoita, teknikot, ja avunantajat ovat kiinnostuneita käyttöä ja soveltamista mobiiliteknologian yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta.

Huippukokous on työpajoja ja 90 minuutin taito-osuuden istuntoja tapahtumien teema, "U nlocking Mahdolliset Mobile Technology for Social Impact". Lisäksi se on myös lyhyt 15 minuutin "mini" puhuu, näyteikkuna mobiilisovelluksia sekä mahdollisuus koeajaa mobiilisovelluksia.

Lisätietoja vierailu Mobileactive08.org

Ei kommentteja

Jätä vastaus

Huomautus: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS