Bongoza, hakukone Tansania

2008 9 kesäkuu
Tunnisteet: , ,
Ismail Dhorat

Bongoza on Tansanian hakukone, joka käynnistettiin vuonna 2005, täysin bootstrapped ja rahoittaa perustaja Ali Damji. Bongoza tällä hetkellä vain indeksit Tansanian verkkosivut mutta suunnitelmissa laajentua muille markkinoille Itä-Afrikassa, kuten Kenia, vaikka ne täytyy mennä vastaan ​​Google koska Google on jo lokalisoitu versio .

Bongoza myös paikalliseen hakemistoon palveluiden ja liiketoimintaprosessien jota asuttu tällä hetkellä, ja suunnitelmissa on lisätä myynnissä olevien automaattisia maksuja matkapuhelimella. Vertasin tuloksia hakusanalla "Business" on Bongoza ja Googlen (tarkennettu haku). Ensimmäinen listaus bongoza ohjasi minut yrityshakemisto isännöi kabiza.com kun taas Googlen tulos osoitti keltaiset sivut hakemistoon Tansaniassa. Suunnitteilla on myös myös muokata algoritimista varmistaa paremman osuvuutta.

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huomautus: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS