Bongoza, hakukone Tansania

2008 9 kesäkuu
Tunnisteet: , ,
Ismail Dhorat

Bongoza on Tansanian hakukone, joka käynnistettiin vuonna 2005, täysin bootstrapped ja rahoittamia perustaja Ali Damji. Bongoza hetkellä vain indeksit Tansanian verkkosivut mutta suunnitelmissa laajentua muille markkinoille Itä-Afrikassa, kuten Kenia, vaikka heillä on mennä vastaan ​​Googlen sillä kuten Google on jo lokalisoitu versio .

Bongoza myös paikallinen hakemisto palveluita ja liiketoimintaa, joka on asuttu tällä hetkellä, ja suunnitelmissa on lisätä myynnissä olevien automaattisia maksuja matkapuhelimella. Olen verrannut tuloksia hakusanalla "Business" on Bongoza ja Googlen (monipuolinen). Ensimmäinen listalle bongoza ohjasi minut yrityshakemisto isännöi kabiza.com taas Googlen tulos osoitti keltaisten sivujen hakemistosta Tansaniassa. Suunnitteilla on myös myös muokata algoritimista varmistaa paremman osuvuutta.

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huom: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS