Bongoza, hakukone Tansania

2008 9 kesäkuu
Tunnisteet: , ,
Ismail Dhorat

Bongoza on Tansanian hakukone, joka käynnistettiin vuonna 2005, täysin bootstrapped ja rahoittama perustaja Ali Damji. Bongoza hetkellä vain indeksit Tansanian verkkosivut mutta suunnitelmissa on laajentaa muille markkinoille Itä-Afrikassa, kuten Kenia, vaikka heillä on mennä vastaan ​​Google koska Google on jo lokalisoitu versio .

Bongoza myös paikalliseen hakemistoon palvelujen ja liiketoiminnan jota asuttu tällä hetkellä, ja suunnitelmissa on lisätä myynnissä olevien automaattisia maksuja matkapuhelimella. Vertasin tuloksia hakusanalla "Business" on Bongoza kohteeseen Googlen (tarkennettu haku). Ensimmäinen listaus bongoza ohjasi minut yrityshakemisto isännöi kabiza.com taas Googlen tulos osoitti keltaiset sivut hakemiston Tansaniassa. Myös aikoo myös muokata algoritimista varmistaa parempi osuvuutta.

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huom: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS