Bongoza, hakukone Tansania

2008 9 kesäkuu
Tunnisteet: , ,
Ismail Dhorat

Bongoza on Tansanian hakukone, joka käynnistettiin vuonna 2005, täysin bootstrapped ja rahoitetaan perustaja Ali Damji. Bongoza hetkellä vain indeksit Tansanian verkkosivut mutta suunnitelmissa laajentaa muille markkinoille Itä-Afrikassa, kuten Kenia, vaikka heillä on nousta Googlea vastaan, koska Google on jo lokalisoitu versio .

Bongoza myös paikalliseen hakemistoon palveluja ja liiketoimintaa, joka on asuttu tällä hetkellä, ja suunnitelmissa on lisätä myynnissä olevien automaattisia maksuja matkapuhelimella. Vertasin tuloksia hakusanalla "Business" on Bongoza on Googlen (tarkennettu haku). Ensimmäinen listaus bongoza ohjasi minut yrityshakemisto isännöi kabiza.com kun taas Googlen tulos osoitti keltaiset sivut hakemistoon Tansaniassa. Myös aikoo myös muokata algoritimista varmistaa paremmin osuvuutta.

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huomautus: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS