Buzzfuse, sisältöä markkinointi ja edistäminen?

2008 30 toukokuu
Tunnisteet:
Ismail Dhorat

Buzzfuse , Etelä-Afrikkalainen perustuu Internet käynnistyksen on edistäminen moottori sisältöä. Ominaisuudet ovat sekoitus bookmarking jossa suosittu sisältö ylennetään etusivulle, lukijaohjelma median, sosiaalisen verkostoitumisen ja ne myös heittää noin raportoinnin ja tilastot.

Sivusto sallii sisällön luoja (blogeja, musiikkia, kuvia jne) markkinoida sisältöä. Basic tili on ilmainen, jonka avulla jopa 50 fania. Fanit ovat automaattisesti tiedotteita uusista sisällön ja ​​se on sitten ylennetty etusivulle perustuu salainen algoritmi. Luokitus on todennäköisesti perustuu osumien, kommenteista, äänistä ja valitse kaukaloittain buzzfuse sivustolla. Lisäksi Ylikurssirahasto haltijat saavat mahdollisuuden ansaita rahaa altaan jopa 5000 dollaria.

Sivusto on ainutlaatuinen konsepti, mutta käyttäjän näkökulmasta Bookmarking sivustot näyttävät enemmän hyötyä, koska ne sisältävät sisältöä lähes mistä tahansa sivuston ja jokainen jäsen toimii suodattimena, mitä laatu on. Sivustot kuten Sturvs aika paljon sisältöä edistäminen alas upotettu video ja audio. Tajusin, että Sturvs laskeissa sisällön edistäminen reitin ja vihjasi, että tarkastelu .

Kanssa buzzfuse alkuun palkansaajan kuukaudelle on 2 virkaa liittyvät Yuwie (sosiaalinen verkostoituminen sivusto, joka maksaa sinulle verkostoitua, liiketoimintamalli, että et voi koskaan ottaa vakavasti). Suosituin virkaa viime kuussa myös Yuwie perustuu virkaa. Nyt liiketoimintamalli sellaisenaan se näyttää houkutella "tehdä rahaa online myymällä eBook online-markkinoinnin, joka sitten kertoo, kuinka voit myydä saman eBook muille ihmisille" (pyramidipeli) väkeä.

Ottaa sanoi, että onnistuin löytämään yksi mielenkiintoinen sivusto , joka on omakustanne sarjakuva. Vain laadukas sisältö houkuttelee käyttäjiä ja pitää ne tulevat takaisin.

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huomautus: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS