Buzzfuse, sisältöä markkinointi ja edistäminen?

2008 30 toukokuu
Tunnisteet:
Ismail Dhorat

Buzzfuse , Etelä-Afrikkalainen perustuu Internet käynnistyksen on edistäminen moottori sisältöä. Ominaisuudet ovat sekoitus bookmarking jossa suosittu sisältö ylennetään kotisivun, lukijaohjelma median, sosiaalisen verkostoitumisen ja ne myös heittää noin raportointi ja tilastot.

Sivusto sallii sisällön luoja (blogit, musiikki, kuvat jne.) Markkinoida sisältöä. Basic tili on ilmainen, jonka avulla voit jopa 50 fania. Faninne automaattisesti ilmoituksen uusista sisältöä ja se on sitten ylennettiin kotisivun perusteella salainen algoritmi. Luokitus on todennäköisesti perustuu osumien, kommentteja, äänet ja valitse kaukaloittain buzzfuse sivustolla. Lisäksi Ylikurssirahasto haltijat saavat mahdollisuuden ansaita rahaa altaan jopa 5000 dollaria.

Sivusto on ainutlaatuinen konsepti, mutta käyttäjän näkökulmasta Social bookmarking sivustot näyttävät enemmän hyötyä, koska ne sisältävät sisältöä juuri mitään päällä ja jokainen jäsen toimii suodattimena, mitä laatu on. Sivustot kuten Sturvs aika paljon on sisällön edistäminen alas upotettu video ja audio. Tajusin, että Sturvs laskeissa sisällön edistäminen reitti ja vihjasi, että tarkastelun .

Kanssa buzzfuse alkuun palkansaajan kuukaudelle on 2 virkaa liittyvät Yuwie (sosiaalisen verkostoitumisen sivusto, joka maksaa sinulle verkostoitua, liiketoimintamalli, että et voi koskaan ottaa vakavasti). Suosituin virkaa viime kuussa myös Yuwie perustuu virkaa. Nyt liiketoimintamalli sellaisenaan se näyttää houkutella "tehdä rahaa online myymällä eBook online-markkinoinnin, joka sitten kertoo, kuinka voit myydä samaa eBook muille ihmisille" (pyramidipeli) väkeä.

Ottaa sanoi, että en onnistu löytää mielenkiintoisia sivusto , joka on omakustanne sarjakuvasta. Vain laadukkaan sisällön houkuttelee käyttäjiä ja pitää ne tulevat takaisin.

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huom: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS