Buzzfuse, sisältöä markkinointi ja edistäminen?

2008 30 toukokuu
Tunnisteet:
Ismail Dhorat

Buzzfuse , Etelä-Afrikkalainen perustuu Internet käynnistyksen on edistäminen moottori sisältöä. Ominaisuudet ovat sekoitus bookmarking jossa suosittu sisältö ylennetään kotisivu, lukijaohjelma median, sosiaalisen verkostoitumisen ja he myös heittää noin raportoinnin ja tilastot.

Sivusto sallii sisällön luoja (blogit, musiikkia, kuvia yms.) markkinoida sisältöä. Basic tili on ilmainen, jonka avulla voit jopa 50 faneille. Fanit ovat automaattisesti tiedotteita uusista sisältöä ja se on sitten ylennetty etusivulle perustuu salainen algoritmi. Luokitus on todennäköisesti perustuu osumien, kommenteista, äänistä ja valitse kaukaloittain buzzfuse sivustosta. Lisäksi Ylikurssirahasto haltijat saavat mahdollisuuden ansaita rahaa altaan jopa 5000 dollaria.

Sivusto on ainutlaatuinen konsepti, mutta käyttäjän näkökulmasta Sosiaaliset kirjanmerkit sivustot näyttävät enemmän hyötyä, koska ne sisältävät sisältöä lähes mistä tahansa sivuston ja jokainen jäsen toimii suodattimena, mitä laatu on. Sivustot kuten Sturvs aika paljon on sisältöä edistäminen alas upotettu video ja audio. Tajusin, että Sturvs laskeissa sisällön edistäminen reitti ja vihjasi, että tarkastelu .

Kanssa buzzfuse alkuun palkansaajan kuukaudelle on 2 virkaa, jotka liittyvät Yuwie (sosiaalisen verkostoitumisen sivusto, joka maksaa sinulle verkkoon, liiketoimintamalli, että et voi koskaan ottaa vakavasti). Suosituin virkaa viime kuussa myös Yuwie pohjainen virkaa. Nyt liiketoimintamalli sellaisenaan se näyttää houkutella "tehdä rahaa online myymällä eBook online-markkinoinnin, joka sitten kertoo, kuinka voit myydä saman eBook muille ihmisille" (pyramidipeli) väkeä.

Ottaa sanoi, että en onnistunut löytämään yksi mielenkiintoinen sivusto , joka on omakustanne sarjakuvasta. Vain laadukas sisältö houkuttelee käyttäjiä ja pitää ne tulevat takaisin.

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huomautus: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS