Buzzfuse, sisältöä markkinointi ja edistäminen?

2008 30 toukokuu
Tunnisteet:
Ismail Dhorat

Buzzfuse , Etelä-Afrikkalainen perustuu Internet käynnistyksen on edistäminen moottori sisältöä. Ominaisuudet ovat sekoitus bookmarking jossa suosittu sisältö ylennetään kotisivun, lukijaohjelma tiedotusvälineiden, sosiaalisen verkostoitumisen ja ne myös heittää noin raportoinnin ja tilastot.

Sivusto sallii sisällön luoja (blogit, musiikkia, kuvia jne.) Markkinoida sisältöä. Basic tili on ilmainen, jonka avulla voit jopa 50 faneille. Fanit ovat automaattisesti ilmoituksen uusista sisältöä ja sitten se ylennetään etusivulle perustuu salainen algoritmi. Luokitus on todennäköisesti perustuu Osumien, kommentteja, ääntä ja valitse kaukalot päässä buzzfuse sivustosta. Lisäksi Ylikurssirahasto haltijat saavat mahdollisuuden ansaita rahaa altaan jopa $ 5000.

Sivusto on ainutlaatuinen konsepti, mutta käyttäjän näkökulmasta Bookmarking sivustot näyttävät enemmän hyötyä, koska ne sisältävät sisältöä lähes mistä tahansa sivusto ja jokainen jäsen toimii suodattimena, mitä laatu on. Sivustot kuten Sturvs aika paljon on sisällön edistäminen alas upotettu video ja audio. Tajusin, että Sturvs oli menossa alas sisällön edistäminen reitin ja vihjasi, että tarkastelu .

Kanssa buzzfuse alkuun palkansaajan kuukaudelle on 2 virkaa liittyvät Yuwie (sosiaalisen verkostoitumisen sivusto, joka maksaa sinulle verkostoitua, liiketoimintamalli, joka et voi koskaan ottaa vakavasti). Suosituin virkaa viime kuussa ovat myös Yuwie perustuu virkaa. Nyt liiketoimintamalli sellaisenaan se näyttää houkutella "tehdä rahaa online myymällä eBook online-markkinoinnin joka sitten kerrotaan, miten voit myydä saman eBook muiden ihmisten (pyramidipeli) väkijoukkoon.

Ottaa sanoi, että tein hallita löytää yksi mielenkiintoisia sivusto , joka on omakustanne sarjakuvasta. Vain laadukasta sisältöä houkuttelee käyttäjiä ja pitää ne tulevat takaisin.

Ei vielä kommentteja

Jätä vastaus

Huomautus: Voit käyttää perus XHTML teidän kommentteja. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.

Tilaa tämä kommentti syötteen kautta RSS