Videnudveksling besøg i Finland

2009 22 oktober
af Ismail Dhorat

Finland Jeg skrev tidligere om SAFIPA, videnudveksling besøg i Finland , og jeg var så heldig at blive udvalgt som en af de iværksættere, der vil besøge Finland. Vi vil forlade den 24., og ankommer i Finland den 25. oktober. Jeg er ret spændt, da vi har møder planlagt med nogle af de førende mobile virksomheder , et par universiteter , nogle VC folk og et par nystartede .
Finland som land er meget lille, men når det kommer til IKT det virkelig slår over sin vægt. Nogensinde hørt om Nokia ? MySQL ? Jaiku ? Den næste bane har en interessant artikel om opstart økosystem i Finland. Sydafrika forsøger at replikere finish model i IKT-innovation, og jeg håber bare vi kan opnå noget af den succes, de har. Bare tag et kig på denne delvis liste over afgang i Finish nystartede fra Taneli Tikka

 • Sumea, til Digital Chocolate i 2004
 • Animoi til Macromedia i 2004
 • Mr. Goodliving til RealNetworks i 2005
 • InnoDB til Oracle i 2005
 • Smartner til Seven i 2005
 • Hybrid Graphics til Nvidia i 2006
 • BitBoys til ATI i 2006
 • Hantro til On2 i 2007
 • MySQL til Sun Microsystems i 2007
 • Jaiku til Google i 2007
 • Solid til IBM i 2007
 • Dopplr til Nokia i 2009

Nogle af de organisationer, jeg besøger

Indlæg om besøget:

Tweets og medier på besøg

Ingen kommentarer endnu

Efterlad et svar

Bemærk: Du kan bruge grundlæggende XHTML i dine kommentarer. Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort.

Abonner på denne kommentar foder via RSS