Videnudveksling besøg i Finland

2009 22 oktober
af Ismail Dhorat

Finland Jeg tidligere skrev om SAFIPA, videnudveksling besøg i Finland , og jeg var så heldig nok til at blive valgt som en af de iværksættere, der vil besøge Finland. Vi vil forlade den 24., og ankommer i Finland den 25. oktober. Jeg er ret spændt, da vi har møder planlagt med nogle af de førende mobile virksomheder , et par universiteter , nogle ve folk og et par nystartede .
Finland som land er meget lille, men når det kommer til IKT det virkelig slår over sin vægt. Nogensinde hørt om Nokia ? MySQL ? Jaiku ? Den næste web har en interessant artikel om opstart økosystem i Finland. Sydafrika forsøger at replikere finish model i ikt innovation, og jeg håber bare vi kan opnå noget af den succes, de har. Bare tag et kig på denne delvis liste over udgange fra Finish nystartede fra Taneli Tikka

 • Sumea, til digital Chocolate i 2004
 • Animoi til Macromedia i 2004
 • Mr. Goodliving til RealNetworks i 2005
 • InnoDB til Oracle i 2005
 • Smartner til Seven i 2005
 • Hybrid Graphics til Nvidia i 2006
 • BitBoys til ATI i 2006
 • Hantro til On2 i 2007
 • MySQL til Sun Microsystems i 2007
 • Jaiku til Google i 2007
 • Solid til IBM i 2007
 • Dopplr til Nokia i 2009

Nogle af de organisationer, jeg vil besøge

Stillinger på besøg:

Tweets og medier på besøg

Ingen kommentarer endnu

Efterlad et svar

Bemærk: Du kan bruge grundlæggende XHTML i dine kommentarer. Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort.

Abonner på denne kommentar-feed via RSS