24.com blogs er nu integreret med Afrigator

2009 25 februar
af Ismail Dhorat

24.com, et af de største blogging platforme i Afrika har netop annonceret en integration med Afrgiator. Integrationen vil tillade en 24.com blogger for at tilmelde dig afrigator med et enkelt klik. Dette vil tillade deres blogindlæg, der skal indekseres, og indgå i afrigator, De vil også være i stand til at modtage statistik til deres blogs. 24.com og blive rangeret blandt andet 24.com bloggere samt andre afrikanske bloggere.

stats-afrigator
Integrationen er også udstyret med en flået version af Afrigator der passer os i med 24.com look.

skinned-afrigator

Dette er et stort skridt i den rigtige retning for 24.com, da deres blogs er et notorisk lukket system. Ikke at tillade brugere adgang til indtjening eller evnen til at anvende statistikker mv Ville det næste skridt for integrationen være en 1 klik tilmelding til Adgator?

"Tilføjelse landets største blogging samfund til Afrigator, effektivt sætter 24.com bloggere ud i resten af ​​verden, og lader dem opdage andre bloggere, få nye venner og generelt bidrage mod den afrikanske tidsånd," siger Justin Hartman, MD og medstifter af Afrigator. "At give bloggere med statistikker, der tidligere var utilgængelige for dem, integrationen giver også enkelte brugere mulighed for at se, hvordan deres blog genlyd inden for 24.com netværket af hjemmesider, samt med publikum uden for Sydafrika."

"Ved at åbne vinduet til World Wide Web lidt bredere vi giver 24.com bloggere en ny måde at engagere sig med andre afrikanske og sydafrikanske bloggere og skubbe dem i hovedstrømmen af ​​den livlige nye medie," siger Alistair Fairweather, Social Media Manager hos 24.com. "The blogosfæren handler om åbent demokrati, personligt udtryk, opdagelse og debat. Hos 24.com vi er kommet til at erkende, at en forpligtelse til åbenhed vil hjælpe os med at servicere vores brugere bedre og forbedre vores Web 2.0 kapaciteter. "

Via Afrigator blog

Ingen kommentarer endnu

Efterlad et Svar

Bemærk: Du kan bruge grundlæggende XHTML i dine kommentarer. Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort.

Abonner på denne kommentar foder via RSS