Hurtige Hits, Afrigator & Google Afrika

2008 September 11
af Ismail Dhorat

MIH erhverver Afrigator

"Vi har været i besiddelse af på de store nyheder, men kan vi endelig bekræfte i dag, at MIH Print Afrika (Pty) Ltd, et datterselskab af Naspers Limited, har sikret aktiemajoriteten i Afrigator Internet (Pty) Ltd.

Vi kunne ikke have valgt en bedre partner i MIH Print Afrika som deres strategi for Afrika flugter perfekt med vores, og er en vigtig udvikling for den sociale medier plads på tværs af vores kontinent -. Validering betydningen af ​​blogging og sociale medier i Afrika "

Læs mere på Båndbredde Blog , Læs Write Web og Afrigator blog .

Google & HSBC indstillet til at lancere O3b, Satellit er at give billig internetadgang til milliarder omkring Afrika, Asien & ME

"Et vigtigt aspekt af Googles mission er at gøre information universelt tilgængelige. Desværre, i mange mindre udviklede områder i verden, især i Afrika, adgang til internettet er knappe og dyre. I dag er vi glade for at lade dig vide om en måde, vi hjælper med at løse dette problem: ved at investere i O3b Networks . O3b mission er at levere høj hastighed, lave omkostninger internetforbindelser til de "andre 3 milliarder" mennesker på nye markeder i Asien, Afrika, Latinamerika og Mellemøsten. "

Læs mere på whiteafrican , Appfrica og Google Afrika blog

Ingen kommentarer endnu

Efterlad et svar

Bemærk: Du kan bruge grundlæggende XHTML i dine kommentarer. Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort.

Abonner på denne kommentar foder via RSS