Visita d'intercanvi de coneixements a Finlàndia

2009 octubre 22
per Ismail Dhorat

Finland Anteriorment em vaig escriure sobre la visita d'intercanvi SAFIPA, Coneixement a Finlàndia i jo vaig tenir la sort de ser seleccionat com un dels empresaris que vagin a visitar Finlàndia. Anem a sortir el dia 24, i d'arribar a Finlàndia el 25 d'octubre. Estic molt emocionat ja que tenim reunions previstes amb algunes de les companyies de mòbils líders , a poques universitats , algunes persones vc i unes poques startups .
Finlàndia com país és molt petit, però quan es tracta de les TIC que realment dóna un cop de puny sobre del seu pes. Has sentit parlar de Nokia ? MySQL ? Jaiku ? El següent web té un interessant article sobre l'ecosistema d'inici a Finlàndia. Sud-àfrica està tractant de replicar el model de meta en la innovació de les TIC i jo només espero que puguem aconseguir alguna cosa de l'èxit que tenen. Només cal fer una ullada a aquesta llista parcial de les sortides per les startups Acabat proporcionada per Taneli Tikka

 • Sumea, a Digital Chocolate en 2004
 • Animoi a Macromedia el 2004
 • Sr. Goodliving a RealNetworks el 2005
 • InnoDB d'Oracle en 2005
 • Smartner a Seven en 2005
 • Hybrid Graphics a Nvidia en 2006
 • BitBoys a ATI en 2006
 • Hantro a ON2 en 2007
 • MySQL per Sun Microsystems en 2007
 • Jaiku a Google en 2007
 • Sòlid a IBM en 2007
 • Dopplr a Nokia el 2009

Algunes de les organitzacions Vaig a visitar

Missatges sobre la visita:

Tweets i mitjans de comunicació en la Visita

Sense comentaris encara

Deixa una Resposta

Nota: Podeu utilitzar XHTML bàsic en els seus comentaris. La seva adreça de correu electrònic mai es publicarà.

Subscripció a aquest canal de comentaris via RSS