Visita d'intercanvi de coneixements a Finlàndia

2009 octubre 22
per Ismail Dhorat

Finland Anteriorment em vaig escriure sobre la visita d'intercanvi SAFIPA, Coneixement a Finlàndia i jo vaig tenir la sort de ser seleccionat com un dels empresaris que vagin a visitar Finlàndia. Anem a sortir el dia 24, i d'arribar a Finlàndia el 25 d'octubre. Estic molt emocionat ja que tenim reunions previstes amb algunes de les companyies de mòbils líders, unes poques universitats, algunes persones vc i unes poques startups.
Finlàndia com país és molt petit, però quan es tracta de les TIC que realment dóna un cop de puny sobre del seu pes. Has sentit parlar de Nokia? MySQL? Jaiku? El següent web té un interessant article sobre l'ecosistema d'inici a Finlàndia. Sud-àfrica està tractant de replicar el model de meta en la innovació de les TIC i jo només espero que puguem aconseguir alguna cosa de l'èxit que tenen. Només cal fer una ullada a aquesta llista parcial de les sortides per les startups Acabat proporcionada per Taneli Tikka

 • Sumea, a Digital Chocolate en 2004
 • Animoi a Macromedia el 2004
 • Sr. Goodliving a RealNetworks el 2005
 • InnoDB d'Oracle en 2005
 • Smartner a Seven en 2005
 • Hybrid Graphics a Nvidia el 2006
 • BitBoys a ATI en 2006
 • Hantro a ON2 en 2007
 • MySQL per Sun Microsystems a 2007
 • Jaiku a Google en 2007
 • Sòlid a IBM en 2007
 • Dopplr a Nokia el 2009

Algunes de les organitzacions Vaig a visitar

Missatges sobre la visita:

Tweets mitjans de comunicació sobre la visita

Cap comentari encara

deixa una resposta

Nota: Podeu utilitzar XHTML bàsic en els seus comentaris. La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.

Subscripció a aquest canal de comentaris via RSS