Blocs 24.com ara estan integrats amb Afrigator

2009 febrer 25
per Ismail Dhorat

24.com, una de les plataformes de blocs a l'Àfrica acaba d'anunciar una integració amb Afrgiator. La integració permetrà un blogger 24.com per inscriure en Afrigator amb un sol clic. Això permetrà que els seus missatges de bloc per ser indexats i s'inclouran en Afrigator, També podran rebre estadístiques per als seus blocs. 24.com i se situa entre altres blocaires 24.com, així com altres bloggers africans.

stats-afrigator
La integració també compta amb una versió de pell de Afrigator que s'ajusten de sessió amb la mirada 24.com.

skinned-afrigator

Aquest és un gran pas en la direcció correcta per 24.com, des dels seus blocs és un sistema notòriament tancat. No permetre als usuaris accés a la monetització o la capacitat d'utilitzar les estadístiques etc El següent pas per a la integració serà un 1 clic registrar-se per Adgator ?

"Afegeix més gran comunitat de blocs del país per Afrigator, efectivament posa blocaires 24.com cap a la resta del món i els permet descobrir col · legues blocaires, fer nous amics i, en general contribueixen a l'esperit de l'època d'Àfrica", diu Justin Hartman, MD i cofundador de Afrigator. "Proporcionar als bloggers amb estadístiques que abans no estaven disponibles per a ells, la integració també ofereix als usuaris individuals l'oportunitat de veure com els seus blocs ressona dins la xarxa de llocs web 24.com, així com amb el públic fora de Sud-àfrica."

"En obrir la finestra a la World Wide Web una mica més ample que estem donant blocaires 24.com una nova forma de relacionar-se amb altres bloggers africans i sud-africans i cops de colze a les activitats principals d'aquest nou mitjà vibrant", diu Alistair Fairweather, Socials Media Manager a 24.com. "La blogosfera és tot sobre la democràcia oberta, l'expressió personal, el descobriment i el debat. En 24.com hem arribat a reconèixer que un compromís amb l'obertura ens ajudarà a servir millor als nostres usuaris i millorar la nostra capacitats Web 2.0 ".

Via Afrigator Bloc

Cap comentari encara

Deixa un comentari

Nota: Podeu utilitzar XHTML bàsic en els seus comentaris. La seva adreça de correu electrònic mai es publicarà.

Subscripció a aquest canal de comentaris via RSS