Blocs 24.com estan ara integrats amb Afrigator

2009 febrer 25
per Ismail Dhorat

24.com, una de les plataformes de blocs d'Àfrica acaben d'anunciar una integració de Afrgiator. La integració permetrà un blogger 24.com per inscriure en Afrigator amb un sol clic. Això permetrà que els seus missatges de bloc per ser indexats i s'inclouran en Afrigator, També podran rebre les estadístiques dels seus blocs. 24.com i es va classificar entre d'altres blocaires 24.com, així com altres bloggers africans.

stats-afrigator
La integració també compta amb una versió de pell de Afrigator que encaixa de sessió amb la mirada 24.com.

skinned-afrigator

Aquest és un gran pas en la direcció correcta per 24.com, ja que el seu blocs és un sistema notòriament tancat. No permetre als usuaris accedir a la monetització o la capacitat d'utilitzar les estadístiques etc. El següent pas per a la integració serà un 1 clic registrar-se per Adgator ?

"L'addició més gran comunitat de blocs del país per Afrigator, posa efectivament blocaires 24.com a terme a la resta del món i els permet descobrir col·legues blocaires, fer nous amics i, en general contribueixen a l'esperit de l'època d'Àfrica", diuen Justin Hartman, MD i cofundador de Afrigator. "Proporcionar bloggers amb estadístiques que abans no estaven disponibles per a ells, la integració també ofereix als usuaris individuals l'oportunitat de veure com els seus blocs ressona dins de la xarxa de llocs web de 24.com, així com amb el públic fora de Sud-àfrica."

"En obrir la finestra del web una mica més ampla que estem donant blocaires 24.com una nova forma de relacionar-se amb altres bloggers africans i sud-africans i empenyent pugui integrar-se en aquest nou mitjà vibrant", diu Alistair Fairweather, social Media Manager en 24.com. "La blogosfera és tot sobre la democràcia oberta, l'expressió personal, el descobriment i el debat. En 24.com que hem arribat a reconèixer que un compromís amb l'obertura ens ajudarà a servir als nostres usuaris millor i millorar les nostres capacitats de Web 2.0 ".

Via Afrigator el bloc

Sense comentaris encara

Deixa una resposta

Nota: Podeu utilitzar XHTML bàsic en els seus comentaris. La seva adreça de correu electrònic mai es publicarà.

Subscripció a aquest canal de comentaris via RSS