Blocs 24.com estan ara integrats amb Afrigator

2009 febrer 25
per Ismail Dhorat

24.com, una de les plataformes de blocs a l'Àfrica acaba d'anunciar una integració amb Afrgiator. La integració permetrà un blogger 24.com per inscriure en Afrigator amb un sol clic. Això permetrà que els seus missatges de bloc per ser indexats i s'inclouran en Afrigator, També podran rebre les estadístiques dels seus blocs. 24.com i se situa entre altres bloggers 24.com, així com altres bloggers africans.

stats-afrigator
La integració també compta amb una versió de pell de Afrigator que encaixa de sessió amb la mirada 24.com.

skinned-afrigator

Aquest és un gran pas en la direcció correcta per 24.com, ja que la seva blocs és un sistema notòriament tancat. No permetre als usuaris accés a la monetització o la capacitat d'utilitzar les estadístiques, etc El següent pas per a la integració serà un 1 click registrar-se per Adgator ?

"L'addició més gran comunitat de blocs del país per Afrigator, posa efectivament bloggers 24.com cap a la resta del món i els permet descobrir col.legues blocaires, fer nous amics i, en general contribueixen cap al zeitgeist d'Àfrica", diuen Justin Hartman, MD i cofundador de Afrigator. "Proporcionar bloggers amb estadístiques que abans no estaven disponibles per a ells, la integració també ofereix als usuaris individuals l'oportunitat de veure com els seus blocs ressona dins de la xarxa de llocs web 24.com, així com amb el públic fora de Sud-àfrica."

"Amb l'obertura de la finestra a la World Wide Web una mica més ample que estem donant blocaires 24.com una nova forma de relacionar-se amb altres bloggers africans i sud-africans i empenyent en el corrent principal d'aquest nou mitjà vibrant", diu Alistair Fairweather, Socials Media Manager a 24.com. "La blogosfera és tot sobre la democràcia oberta, expressió personal, el descobriment i el debat. En 24.com hem arribat a reconèixer que un compromís amb l'obertura ens ajudarà a servir als nostres usuaris millor i millorar les nostres capacitats de Web 2.0 ".

Via Afrigator el bloc

Cap comentari encara

Deixa un comentari

Nota: Podeu utilitzar XHTML bàsic en els seus comentaris. La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.

Subscripció a aquest canal de comentaris via RSS